miercuri, februarie 11, 2009

Ceai pentru suflet...

Cum poate unii dintre voi stiti, in preajma unor camine, romanul inventiv a stiut sa gaseasca solutii pentru mult iubita, asteptata si draguta criza. Un id de Ymess si un nr. de telefon sunt acum cele mai noi instrumente de abordare in "campania publicitara"si noul as din maneca micilor comercianti pentru a-si spori vanzarile. Lenea in camin, mai ales pe vreme rea, sesiune, seara...e cu atat mai scuzabila cu cat ai la indemana "Vrajitorul" sau cei doi pusti care-ti bat la usa, bucurosi sa-ti mai aduca ceva in schimbul unui comision de 1 leu.
Asa se face ca mi-am permis si eu ieri sa le cer sa-mi aduca ceva. Si cum sa ii explic in fel si chip biscuitii pe care mi-i doream??? Stiti?...din cutia aia..da, da aia , a doua de sus...nu.. nu...din stanga...cei care seamana cu cei de casa. Lectie! Invatati data viitoare ce ati cumparat. Nu de alta, dar sa stiti sa ii spuneti omului ce vreti;)...Astfel ca, la aducerea comenzii, m-a lamurit imediat baiatul: "De ce nu ati spus Biscuiti pentru ceai??".... Mda..
Cum au reusit cateva cuvinte sa-mi aminteasca placerea unui ceai, in care iti inmoi biscuitii si asculti o muzica linistitoare sau citesti o carte buna, dar mai ales cum au reusit cateva cuvinte sa-mi aminteasca cu dor de, deja intrata in rutina, pregatirea ceaiului cu fetele mele in camin. De fructe sa ne indulcim putin sau poate verde azi (vorba aia, nu pentru silueta, ci pentru ca face bine...), sau poate negru sa mai inlocuim cafeaua... Azi le-am promis LOR, in amintirea vremurilor bune ca am sa imi fac un ceai. Nu stiu daca am sa o fac azi, poate maine...pentru ca stiu ca-i va lipsi ceva...ele...un ceai de suflet. Pana la acel ceai, am regasit o frantura intr-o carte la fel de aromata Cartea ceaiului. Cel mai probabil o gasiti si la Carturesti alaturi de un ceai pentru suflet...Enjoy!

Oh des fufes!! te iubesc

Lamurire:)))Asta ca sa nu sperii pe cei ce nu inteleg numele ales...In traducere libera" Oh Mon Dieu!" ...si pentru ca presupun ca pe unii i-am bagat si mai mult in ceata cu "traducerea" am sa va fac o confesiune:) I Love "Friends" .Daca va intrebati WHY? Why not!...Pentru ca mi-au bucurat zilele ani de-a randul, pentru ca desi am vazut serialul de ...(ssshht) inca mai reusesc sa o mai faca, pentru ca ma regasesc pe mine si prietenii mei in multe din acele momente mai haioase sau mai putin credibile pentru unii...lumea poate fi insa atat de surprinzatoare, de imprevizibila si de haioasa incat, daca imi veti spune ca nu ati trait asa ceva...nu am sa pot spune decat: Imi pare rau pentru voi! Pentru ca imi amintesc mereu ce multe avem de pretuit si cat de mult trebuie sa profitam de timp...
Azi mi-a zis o prietena "te iubesc" si mi-a marturisit ca am avut cea mai "normala" reactie, celorlati parandu-li-se putin ciudata afirmatia. Si ma intrebam din nou WHY? Pentru ca nu obisnuim sa o spunem des? sau pentru ca trebuie sa se mai intample unele incidente mai placute sau...mai putin placute ca sa spunem asta si, atunci cand o spunem sa ni se reproseze ca suntem putin "zguduiti" de ce s-a intamplat??! Sau pentru ca avem grija sa schimonosim un simplu cuvant si sa-l facem "ubesc", "ubex", "luv u", te ubi"....ALO! traim in Romania si vorbim o limba, zic eu chiar frumoasa. Deci, de ce reactia asta?!
Asa ca, desi le-am zis deja...va iubesc si eu pe voi copii!
Ps: ..si pe Booha..se stie...am trecut azi pe langa o camera de camin si am auzit o chitara...Stiu ca nu erai tu, dar...:) mi-am amintit cu drag
si ...da..de aici reactia"Oh, des fufes!"(Oh Mon Dieu!) e asa de greu sa primiti/spuneti asta?!!

Never say never...

...Inca o dovada de "Never say never"...dap, recunosc mi-a trebuit mult timp pana cand sa zic "Hai sa o fac si pe asta ...sa-mi mut gandurile aici pe blog. Poate asa imi mai scutesc prietenii de anumite povesti sau...poate ca asa o sa reuseasca si ei in sfarsit sa ma urmareasca in ...:D, si o zic la modul cel mai sincer, involuntara si inocenta mea incoerenta de care ma fac vinovata de cele mai multe ori. Vi s-a intamplat de multe ori presupun ,din diverse motive( la mine e o de cele mai multe ori si o teribila incapatanare...) sa spuneti NU VREAU?! sau...Fac ca mine, nu ca voi!Nah! Ei bine, spre disperarea mamei am facut asta inca de la nastere...dap..eu sunt mai incapatanata si mai ...pe dos ..si am ritmul meu. Asa ca, acum...acum adica dupa ce in sfarsit nu-mi mai striga nimeni in ureche "Pune mana si scrie! m-am pus si eu pe...treaba???!! Pentru ca vreau eu, nu pentru ca imi spuneti voi...Da, stiu...aveati cele mai bune intentii. Dar azi am fost fetita care nu l-a mai luat pe NU in brate si ...o sa vedem ce va iesi.
...Zilele trecute am creat deja un soc unor buni prieteni cu incalcarea unui "never say never" asa ca...m-am gandit sa le mai provoc unul...acum insa in sfera pozitiva-so to say.