duminică, martie 29, 2009

Thank God it's Sunday!



S-a schimbat ora- asta sigur o stiti cu totii. Sunt curioasa cati dintre voi ati fost bucurosi de dragalasa ora pierduta intre acele ceasornicului...Ce bine! Azi dormim mai putin cu o ora!!! Totally not funny! Asa se face ca, ora mea de culcare de ieri, deja tarzie, a devenit din 02. 00 a.m. - 03. 00 :( spre dezamagirea mea, plus inca jumatate de ora cu ideea "trebuie sa dorm, trebuie sa dorm , da da" , si in acelasi timp "bucuria" ca mai pot dormi 2 ore pana sa sune alarma - yey! Asadar, cu o mare "jovialitate" m-am tarait pana la dulap scrasnind din dinti numai cuvinte frumoase:D " a la Mutley". Si coborand scarile in bezna ma intrebam " care mai e prostul care se trezeste azi asa devreme?" si un zambet tamp aparu pe fata cand la iesirea din camin ma urma el:D, cel de l-am mentionat mai devreme :d, deci nu eram singura.
Afara, ziua mea deja incepea sa arate mai bine...puteam respira ...daaa!!! Comparand cele 10 grade in plus fata de cu o zi inainte in acelasi moment al zilei, sigur ati fi de acord cu mine. Asteptam in statie si, dupa....cevaaaa vreme a aparut autobuzul- un zambet si mai tamp rasarea pe fata mea pentru ca autobuzul era jumatate plin (bine, unii erau niste pensionari insomniaci, dar totusi, erau muuulti).
Am ajuns la destinatie unde bucuria mea si-a gasit inamicul cand am auzit replica " de ce ai venit asa devreme, eu pentru nimic in lume nu m-as fi trezit asa devreme daca eram tu", asta in conditiile in care in mod normal m-as fi trezit cu o mica mustrare daca intarziam. Asa ca aveam acum de ales intre a fi Grumpy (asa cum fac cand ma trezesc cu fata la cearsaf) toata ziua sau She-Who- Stupidly -Smiled -All- Day- Long- and -Jumped. Si pe principiul " Cine se scoala de dimineata... casca toata ziua" m-am indreptat din nou spre statie. Si era asa senin, si asa frumos, si pot sa jur ca mirosea a iarba proaspat taiata, but then again, incepusem sa aud si the Hokey -pokey song in cap si mai ca imi venea sa dansez pe strada, daca nu o chiar faceam:-" Si ca nu cumva sa fi revenit la Grumpy face din nou...am vazut rasaritul:X.
Si apoi m-am catarat bucuroasa in pat cuz'- Thank God it's Sunday!!